Blog af en Kat

Blog af en Kat

I'm Back

Hverdagen og livetPosted by Katrine Mon, November 03, 2008 12:47:48
Så er jeg tilbage..

Ved godt jeg ikke har været så god til at blogge i meeeeeeeeget lang tid.
Men er efterhånden begyndt at have lidt brug for det igen.
Der sker så meget i mit liv lige nu at jeg bliver nødt til at komme ud med det hele.

Er ved at gennemgå en af de sværeste tidspunkter i mit liv lige nu. Har fået en depression. Ville ønske jeg bare kunne komme tilbage og blive mit eget glade jeg igen, uden de store problemer som depression medfølger, men det er bare ikke så lige til.

Min kæreste har ikke rigtig kunnet forstå i meget lang tid efterhånden, hvorfor jeg har haft så svært ved at tage mig sammen til en masse ting, for såen har jeg jo ikke altid været, og nu ved vi hvorfor. Det har hjulpet rigtig meget at han har sat sig ind i hvad depression er, og hvorfor jeg har det som jeg har det, så nu venter jeg bare på jeg kan få hjælp til det.

Jeg har jo en sygesikring fra mit arbejde, men jeg prøvede at kontakte dem, og jeg var så ikke oprettet i deres system smiley hvad sker der for det smiley
Jeg er heller ikke kommet på arbejde i dag, men er ved at komme til den konklussion at jeg bliver nødt til det, så jeg regner med at tage på job i morgen, og så må jeg jo bare tage én dag ad gangen og håbe på det bedste. Men først skal jeg have kontaktet vores HR afdeling så de kan få oprettet mig i det der sygesikrings halløj, og så kan jeg derefter kontakte dem, og så forhåbentlig få hjælp.

Noget helt andet. Jeppe købte jo en lejlighed sidste år, og den er færdig nu smiley eller... vi har overtaget den nu, og så skal vi bare i gang med at sætte vægge op, ligge gulve, male og så have flyttet alle vores ting derud smiley glæder mig såen til at flytte til en større lejlighed. Har allerede planlagt hvordan det hele skal se ud smiley hehe.

Nå jeg vil smutte.. skal se om jeg kan få mig til at tage mig sammen til noget. Katterne har ihvertfald snart brug for kattegrus og kattemad, så det skal jeg ned og have købt smiley

  • Comments(0)